Twitch.tv/activate is de officiële website voor het activeren van Twitch tv. Twitch is een populaire gamestreamingdienst waarmee je je gameplay kunt uitzenden. Je kunt Twitch gebruiken om je games te delen met de grootste gemeenschap van gamekijkers wereldwijd en je eigen gamepubliek op te bouwen. Video’s op Twitch kunnen live of on-demand bekeken worden. Gebruikers moeten een account aanmaken en de 8-cijferige Twitch activeringscode invoeren op de activeringspagina. Twitch TV kan ook worden geactiveerd op verschillende apparaten, zoals PS4, PS5, Xbox One, Apple TV.

Hoe maak je een Twitch tv-account aan op www.twitch.tv/activate

1. Ga naar twitch.tv/activate.2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek en vervolgens op de knop “Registreren”. Het “Word vandaag nog lid van Twitch” registratieformulier verschijnt op het scherm.3. Vul alle gegevens voor registratie correct in. Kies een gebruikersnaam (4 tot 25 tekens), stel een wachtwoord, e-mailadres en geboortedatum in.4. Klik op de “Registreer” knop.Als u dit proces niet wilt doorlopen, selecteert u gewoon uw Facebook-account. Wanneer u dat doet, zal Twitch al uw informatie van Facebook halen en u toestaan uw account zonder problemen te gebruiken.

Hoe maak je een twitch tv-account aan in de mobiele app

Om een account op uw mobiele apparaat aan te maken, downloadt u de mobiele Twitch-app voor uw apparaat. Twitch voor Android kan worden gedownload van Google Play, Twitch voor iPhone, iPad en Apple TV kan worden gedownload van de App Store. Na het downloaden en installeren, start u de app op uw toestel en klikt u op registreren.Wanneer u uw account op uw mobiele apparaat registreert, kunt u zich registreren met uw mobiele telefoonnummer of e-mailadres.

1. Voer uw telefoonnummer in.2. Als u in plaats daarvan e-mail wilt gebruiken, tikt u op de optie “E-mail gebruiken”.De dienst raadt u aan uw mobiele telefoonnummer te gebruiken om u te registreren en vervolgens een e-mailadres aan uw account toe te voegen en dit te bevestigen. Als u uw e-mailadres bevestigt, kunt u

  • meldingen van gecontroleerde kanalen ontvangen (als u de meldingsfunctie hebt ingeschakeld).
  • om uw account te herstellen als u geen toegang meer heeft tot uw telefoonnummer.
  • communiceren met kanalen waar alleen mensen met een geverifieerd e-mailadres mogen chatten.

3. Nadat u het formulier met uw gegevens hebt ingevuld, drukt u op de knop “Registreren” onder aan het scherm.U moet nu uw telefoonnummer of e-mailadres bevestigen. De dienst zal een bericht of e-mail sturen met een eenmalig wachtwoord in de vorm van een 6-cijferige code.

Als u de sms of e-mail niet binnen 5 minuten ontvangt, klikt u op de pijl in de linkerbovenhoek om terug te keren, controleert u of het telefoonnummer of e-mailadres dat u hebt ingevoerd juist is, en probeert u het dan opnieuw.

4. Voer de in het bericht ontvangen code in en druk op de “Verzenden” knop.

5. Als de code correct is ingevoerd, wordt u vervolgens gevraagd uw e-mailadres in te voeren als u zich alleen via uw mobiele telefoonnummer hebt geregistreerd. Hier kunt u een e-mailadres invoeren of overslaan en later een e-mailadres invoeren. Hiermee is de inschrijving afgesloten.

Activeer Twitch tv via twitch.tv/activate

Zodra u uw Twitch.tv-account hebt geregistreerd, zijn er twee manieren om uw tv of set-top box aan uw Twitch-account te koppelen.

1. Ga naar www.twitch.tv/activate en voer de 8-cijferige code in die u op uw toestel hebt ontvangen. De code in de afbeelding is slechts een voorbeeld, u krijgt uw eigen unieke code!2. Scan met uw mobiele apparaat de QR-code die door de Twitch-app op uw tv of set-top box wordt getoond. De QR code in de afbeelding dient slechts als voorbeeld, u ontvangt uw eigen unieke code.U komt op een pagina in uw browser waar de activeringscode al is ingevoerd en u hoeft alleen nog maar op de knop “Activeren” te drukken. Help ons dit artikel met de wereld te delen door het opnieuw te plaatsen.